3008.jpg

Gro Karper Bjørgaas 

Assisterende rektor og lærer i norsk

E-post: grobj@stpaulgymnas.no

Min tid på gymnaset startet i 2015 og da var det å jobbe på en videregående skole helt nytt for meg. Jeg har tidligere blant annet jobbet på St Paul ungdomsskole og på Høyskolen på Vestlandet.

Jeg har hovedfag i pedagogikk, men har også norsk, engelsk og religion som undervisningsfag. Har også skolelederutdanning fra NHH og KPH (Wien). Her på gymnaset jobber jeg en del med administrasjon og ledelse, men det aller kjekkeste er å undervise i norsk. Jeg er en norsklærer som aller best liker litteraturdelen av faget og jeg er veldig glad i å lese sammen med elevene, i tillegg til gå på teater og å ha friske diskusjoner. Det å være lærer er helt fantastisk. Du vet aldri hvordan en økt sammen med elevene blir og er du i dårlig humør en dag (for ja, det kan hende) så vil tid sammen med elever (nesten) alltid gjøre deg glad!

I helger og ferier liker jeg (ikke overraskende) å lese, gå på tur i fjellet, gå lange skiturer og høre på musikk. Mitt favorittsted er Finse og så liker jeg godt å feriere på øyer. Kanskje fordi det er intenst å jobbe på en skole og da er det deilig å ha det helt rolig og stille innimellom? Men jeg er veldig glad i jobben min altså. Vi sees.