hva kan vi tilby

St. Paul gymnas er en katolsk videregående skole med plass til 270 elever. Vi tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram. Skolen har tre klasser på hvert årstrinn.

Vi kan tilby et trygt, inkluderende miljø der du blir sett, hørt og lyttet til. Lyse, trivelige klasserom utarbeidet i samråd med elever og arkitekter. Rom skapt for gode møter og samtaler.

litt om oss

Vårt studiespesialiserende utdanningsprogram gir generell studiekompetanse, med valgmuligheter innen realfag og de klassiske kulturfagene (som historie, filosofi og latin). Universitetslinjen er et tilbud til elever som er faglig sterke og kan tenke seg å gå på universitet mens de går i Vg3.

Lærerne er gode pedagoger som er flinke til å lære fra seg og tilpasse opplæringen til dine behov. All opplæring foregår i all hovedsak i våre sentralt plasserte lokaler på Florida, slik at du slipper stadige forflytninger til andre bygninger rundt om i byen.
Du får også din egen mentor, med tett oppfølgning gjennom tre år. Vårt mål er et grundig faglig utdannelsesløp som gjør deg godt egnet til neste steg på din livslange læringsvei. Alle muligheter skal stå åpne for dine ønsker om videre studier. Du blir dine valg. Vi hjelper deg til å nå dem!
Vår intensjon er å skape et læringsmiljø du ønsker å være en del av, også utenom ordinær skoletid. 

Klikk på linken for å lese Presentasjonsbrosjyre 2019

_MG_3660.jpg

Må jeg være katolikk?

Som katolsk skole henvender vi oss til alle som søker vår skole, enten du er katolikk eller tilhører andre trosretninger eller livssyn. Vi har respekt og toleranse for alle religioner og livssyn. Samtidig krever vi også at elevene respekter skolens ritualer og verdigrunnlag.