Lærere med i læreplangrupper

I forbindelse med fagfornyelsen er vi stolte over at tre av våre lærere skal være med i grupper som utvikler de nye læreplanene i programfag. Lærerne det gjelder er Agnete Telle-Ariansen i Rettslære, Lene Dåvøy i Antikkens språk og kultur og Trond Sneås Skauge i Informasjonsteknologi.

Det er kjekt at så mange av våre lærere er med på dette viktige arbeidet.

Du kan lese mer om læreplangruppene her. Du kan lese mer om fagfornyelsen her.

Utveksling 2019

I mars var en del av elevene våre på utveksling til Frankrike og Tyskland.❤️ 
For elevene som tar tysk gikk turen til St. Ursula Gymnasium i Attendorn med Kjersti mens elevene som tar fransk reiste til Lycée Lacordaire i Marseille med Sébastien. Målet med turene var at elevene skulle forbedre ferdighetene sine i tysk og fransk, bli kjent med nye mennesker og lære om fransk og tysk kultur. Elevene rapporterte om flotte turer! 🤩

I løpet av de to siste ukene har vi får besøk av 22 tyske og 16 franske elever her på gymnaset. 🥰
Elevene har bodd i vertsfamilier hos våre elever. 
Hos oss fikk elevene som var på besøk undervisning på engelsk noen timer hver dag før de fikk gjøre andre hyggelige aktiviteter som å stå på skøyter, spille bowling, gå på byvandring, spille volleyball, dra på museumsbesøk, fjordcruise og ha fest på gymnaset! 🎉
5 av våre elever arrangerte også norskkurs for de tyske elevene som var på besøk 😎

Takk for noen kjekke uker! -  Vielen Dank für eine schöne woche zusammen! - Merci pour ces belles semaines!

Vi ønsker alle våre elever, lærere og andre følgere en riktig god påskeferie! 😊🐣

Får du ikke mobilskolemeldinger?

Mobilskole har laget en app for kommunikasjon med skolen. St. Paul gymnas foretrekker likevel at denne ikke blir brukt, da vi har andre kommunikasjonskanaler som er mer egnet. Dersom du har lagt inn appen, vil du motta meldinger og varsler i denne. En del moderne mobiltelefoner vil kunne strupe varslene fra appen, og dermed får du ikke beskjed når skolen har sendt en ny melding. For å unngå dette, må du først logge ut fra appen, før du avinstallerer den. Dette vil føre til at du igjen får meldinger på SMS.

Dersom du ønkser å bruke Mobilskoleappen, men har problemer med å motta meldinger, kan du følge denne linken for instruksjoner som hindrer at appen blir stoppet.

Dersom du ikke noen gang har logget inn i appen, og fremdeles ikke får mobilskolemeldinger, har vi sannsynligvis feil telefonnummer i systemet vårt. Send oss en epost, så oppdaterer vi telefonnummeret.