2883.jpg
Sabrina.jpg

Sabrina Tennebekk

lærer i geografi og kroppsøving

E-post: Sabte@stpaulgymnas.no

Høyt eller lavt, Vestlandet eller verden, det spiller ingen rolle, men født med ski på beina er jeg ikke. Jeg er født og oppvokst i Malmø i Sverige hvor jeg også tok en bachelorgrad i Fysioterapi. Fascinasjonen for landformdannende prosesser og samspillet mellom natur og menneske startet når jeg i 2012 opplevde det magiske landskapet på Vestlandet. Før jeg flyttet til Norge hadde jeg allerede et stort engasjement i idrett, kropp og helse. Fotball hadde en helt spesiell plass i oppveksten min, utenom skolegangen. Den lærte meg mye om medgang og motgang, samarbeid og fellesskap – You never walk alone! Heia LFC!

Med en bachelorgrad i faglærer i kroppsøving og idrett og et årsstudium i Geografi ble jeg en del av fellesskapet ved St Paul gymnas skoleåret 2018/2019. Det sosiale miljøet er noe helt unikt og det er motiverende å være lærer her. Ved tilbud om fortsatt jobb som lærer på denne skolen var jeg ikke i tvil hva jeg ønsket og det syns jeg ikke at du skal være heller. Bli en del av vårt team vet`ja!

På hjemmefronten finner du meg mest sannsynlig i sofaen med et rot av pensumbøker og PC på fanget. Når jeg ikke leser er jeg i klatreveggen, høyt opp, eller plaskende i vannet, i hyggelige «get togethers» med venner og nære eller så ser jeg en film på skjermen. Jeg kan også ta en dans sammen med støvsugeren og vaskekluten til god musikk.

I mine fag er det stort rom for undring og diskusjon. Jeg er opptatt av faglig innsats og læring, men lek og moro må vi og ha! Vi når målene våre alene eller sammen så lenge vi har pågangsmot og litt tålmodighet.

Sees!