2834.jpg

Eirik Sukke

lærer i religion og etikk og kristendom

E-post: Eirsu@stpaulgymnas.no

Jeg er født og oppvokst i Telemark under stabilt sommerklima og lange snøkledde vintre. Så hvorfor har jeg bodd her i vest nå i ti år? Fordi Bergen by har alt det andre og St. Paul er den beste skolen.

I bagasjen har jeg en cand. theol grad fra Menighetsfakultetet i Oslo, en bachelor i Kunsthistorie fra Bergen, og etterutdanning i musikk fra Universitet i Agder.

Jeg underviser både på grunnskolen og gymnaset i katolsk kristendom og Religion og etikk. I tillegg har jeg ansvar for det musikalske livet på gymnaset, som gjør at endel tid går til studentkor, band, messer og konserter i skolens regi.

Å jobbe med unge mennesker er særskilt givende. Jeg finner stor glede i å formidle kristendomsfaget og å gi videre det jeg har lært og erfart. Jeg tror faktisk at livet har en mening, at man er ønsket av Gud, at man bør utvikle sitt potensiale, ikke bare for sin egen del, men for de andres.

Til rekreasjon trenger jeg høre Chance the Rapper, Bach eller Tom Waits. Men muter de når Jacob Ingebrigtsen løper, Steph Curry fyrer eller Rashford herjer på topp.