Studiespesialisering  


_MG_3813.jpg
_Q8A0180++.jpg

VG 1

I VG1 har du flest fellesfag, det vil si fag du har sammen med klassen din. Men du vil ha matematikk og fremmedspråk i grupper på tvers av klassene. Du kan velge mellom praktisk matematikk (P1) og teoretisk matematikk (T1).

Du kan velge å fortsette med fremmedspråket ditt fra ungdomsskolen på nivå II. Hvis du ikke ønsker å fortsette med fremmedspråket du har hatt kan du begynne på nivå I i italiensk.

Dersom du ikke har hatt fremmedspråk på ungdomsskolen må du ha fremmedspråk alle tre årene på videregående. Hos oss er det italiensk som undervises på nivå I.

VG11.PNG

VG 2

På VG2 får du velge mellom en rekke programfag. Fagene du kan velge mellom er (med forbehold om elevtall):

Realfag: Realfagsmatematikk(R1), Samfunnsfagmatematikk(S1), Biologi, Fysikk 1, Kjemi 1, Geofag og Informasjonsteknologi.

Språk- og samfunnsfag: Latin 1, Historie og filosofi 1, Sosiologi og sosialantropologi, Internasjonal engelsk, Rettslære og Psykologi 1.

I tillegg har du følgende fellesfag:

NB: Elever som velger R1 eller S1 vil få 34 timer i uken.

NB: Elever som velger R1 eller S1 vil få 34 timer i uken.

_Q8A4015.jpg
_MG_3613.jpg

_Q8A5883.jpg

VG 3

Når du begynner i VG3 kan du velge mellom følgende programfag (med forbehold om elevtall):

Realfag: Realfagsmatematikk(R2), Samfunnsfagsmatematikk(S2), Biologi, Fysikk 2, Kjemi 2, Geofag og Informasjonsteknologi.

Språk- og samfunnsfag: Latin 2, Historie og filosofi 2, Politikk og menneskerettigheter, Engelsk litteratur og kultur og Psykologi 2.

vg3.jpg

Veien videre